Over Voorne Vloeren

voorne vloeren

Gespecialiseerd in PVC vloeren en vloerverwarming

Mijn naam is Ian Curiel, de oprichter en bedenker van Voorne Vloeren. Tijdens mijn jarenlange loopbaan als stoffeerder, zowel in loondienst als op freelance basis, heb ik een eigen visie ontwikkeld op het gebied van materiaal en kwaliteit, een realistische planning en vooral het meedenken met de klant.  Bij het uitvoeren van mijn werkzaamheden was weinig ruimte voor het inbrengen van mijn creativiteit. Als een Out of the Box denker, voelde ik me vaak beperkt in mijn vrijheid om klanten een alternatief te bieden. Een logische stap voor mij om mijn visie vorm te geven en mijn creativiteit te kunnen benutten,  was het oprichten van Voorne Vloeren, waarbij ik van A tot Z zelf betrokken ben bij het proces van aanvraag van de offerte tot het opleveren van mijn vloeren.

Bij Voorne Vloeren ben je verzekerd van

Ons vakmanschap, persoonlijke aandacht en perfecte kwaliteit!

Totaalpakket incl. vloerverwarming

Wij hebben niet alleen een ruim aanbod PVC vloeren, maar kunnen de vloer ook voor je plaatsen. Daarnaast bieden wij totaaloplossingen aan inclusief vloerverwarming. Wij nemen alle zorg uit handen!

Beste prijs en kwaliteit verhouding

Bij ons koop je een kwalitatieve PVC vloer voor de beste prijs. Onze ervaren vakmannen verstaan hun vak en verzorgen plaatsing van de vloer tot in de puntjes. Een eerlijke prijs met de beste prijs-kwaliteit verhouding.

Altijd volledig op maat gemaakt!

Iedere klant is voor ons uniek. Dat maakt ons vak ook zo leuk! Wensen, stijlkeuze en budget worden door ons vormgegeven in een volledig op maat gemaakte offerte.

Onze missie

Elke klant is uniek en dat maakt ons werk ook zo interessant! Het is voor ons een leuke uitdaging om mee te denken in oplossingen, zodat we uiteindelijk de perfecte vloer afleveren bij een tevreden klant. Als jij je als klant gehoord en gezien voelt en blij bent met het proces en het eindresultaat, hebben wij ons werk goed gedaan. 

Merken van topkwaliteit!

Op basis van onze ervaring, hebben wij een selectie gemaakt van merken die kwalitatieve vloeren leveren.

Op zoek naar de beste vloer voor uw woning?

Wij maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige kwaliteitsmaterialen. Afhankelijk van de wensen en de bestaande situatie wordt gekozen voor de meest geschikte installatie methode.