PVC vloeren

De perfecte PVC vloer voor elk pand

Welke PVC vloer is voor jou de beste keuze? Aangezien zowel smaak als wensen verschillen, is hier geen eenduidig antwoord op te geven. Wij hebben een selectie gemaakt uit het assortiment met de meest populaire vloeren van dit moment, waardoor we je toch kunnen helpen een antwoord te geven op deze vraag. 

Het kiezen van de perfecte vloer voor je woning of bedrijfspand is niet eenvoudig. Het goed leggen van een PVC vloer en/of aanleggen van vloerverwarming is specialistisch werk. Wij helpen je graag bij het kiezen van de voor jou perfecte vloer en nemen daarna alle zorgen uit handen. Van het kiezen van de vloer tot het perfect leggen in je woning, kantoor of ander pand.
Voorne Vloeren
Maak gebruik van één van onze totaalpakketten

Volledig ontzorgd in iedere stap van het proces.

Al je wensen op een rijtje.
Gaat de vloerverwarming als hoofd- of bijverwarming dienen? Verwarmen door middel van een CV, een warmtepomp of hybride? Laat je de leidingen in frezen of kies je voor noppenplaten met een nieuwe zandcement dekvloer? Wil je dat de vloerverwarming tevens kan koelen? Met zoveel mogelijkheden is het belangrijk deze wensen samen met jou op een rijtje te zetten.
Styling
Alleen jij weet wat het beste bij je past als het gaat om styling en kleurgebruik. Ga je voor een gladde PVC vloer of een vloer met een levensecht reliëf en natuurgetrouw. Wil je wel of geen matte afwerking? Droom je van een mooie visgraatvloer, of heb je liever een rechte plank? Ook tegels of een Hongaarse punt behoren tot de mogelijkheden. Kom je er niet uit? We adviseren je graag!
Wat kost het?
Onze prijzen zijn afhankelijk van de manier van verwarmen, het gebruik van materiaal en productkwaliteit. Om een passende vloer voor ieder budget te kunnen realiseren, bieden wij drie totaalpakketten. Van basis tot luxe. Zijn alle wensen en keuzes gemaakt, dan maken wij een op maat gemaakte offerte op basis van het gekozen totaalpakket. Geen verrassingen achteraf en je weet waar je aan toe bent. Wel zo makkelijk. Prijs vanaf € 120,- per m2.
Wij gaan aan de slag
Wij nemen alle zorgen uit handen en verzorgen de vloer en vloerwarming van A tot Z. Wij houden je regelmatig op de hoogte wat betreft de voortgang. Voor je het weet is het gereed.
Prachtig resultaat!
Het genieten kan nu echt gaan beginnen! De nieuwe vloer draagt prachtig bij aan het huis en de vloerwarming zorgt voor een aangename verwarming in je woning. Wij garanderen top kwaliteit! Je hebt altijd garantie op onze vloeren.
Intake
Materiaalkeuze
Offerte
Leggen
Afronding
Voor iedere woning de perfecte vloer

De beste merkvloeren voor een betaalbare prijs!

Sense of living

MFlor

De vloer beslaat een groot oppervlak en is daarmee dé sfeerbepaler voor elke ruimte. Kies je voor een vloer, kies dan bewust. De keuze voor mFLOR is een keuze voor comfort. Deze vloeren zijn sterk, stil, warm en licht in onderhoud met een natuurlijke uitstraling. Duurzaam en veilig voor een verantwoorde toekomst. Met mFLOR creëer je een plek die je beleeft met al je zintuigen.

mflor-pvc-voorne-vloeren
mflor-pvc-voorne-vloeren
mflor-pvc-voorne-vloeren
mflor-pvc-voorne-vloeren

Beautiful floors

Beautifloor

Beautifloor staat voor prachtige kwaliteitsvloeren, passend bij iedere woonstijl. Dankzij de uitgebreide collectie PVC, parket en laminaatvloeren biedt Beautifloor voor iedere situatie de perfecte oplossing, die bovendien aansluit bij al je woonwensen. Aangevuld met de juiste entreemat ben je verzekerd van jarenlang woonplezier.

Gegronde liefde voor vloeren

Belakos

Als je al 60 jaar een begrip bent, in de Nederlandse huiskamers én in de Europese vloerenbranche, dan kom je ergens vandaan. Belakos staat er. Voor iedereen. Van de particulier, woning- en projectinrichters, tot aan de hotelketens en restaurants.

Contactgegevens

Heb je een mooie pvc-vloer gezien en wens je direct een offerte voor het leveren en plaatsen van de vloer? Vul dan simpel en snel hiernaast onze offerte aanvraag in en wij beloven dat je binnen 24 uur een offerte in je mailbox ontvangt. 

Hulp nodig bij het invullen van de offerte aanvraag?

Voorne Vloeren zekerheden

Vraag direct een online offerte aan!

Op zoek naar de perfecte PVC vloer?

Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat we in jouw situatie voor je kunnen betekenen.