Vloerverwarming

Duurzaam, warm en aangenaam

Onze prijzen zijn all-in: duidelijkheid vooraf, geen verrassingen achteraf! Wij bieden ook totaalpakketten aan in combinatie met prachtige PVC vloeren. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Het kiezen van een vloer die perfect bij jouw woning past is niet makkelijk..! Laat staan het leggen van de vloer en voorzien van vloerwarming. Wij helpen je graag bij het kiezen van de beste vloer en nemen daarbij alle zorgen uit handen. Van het kiezen van de vloer tot het perfect leggen in je woning.
Voorne Vloeren
Voor iedere woning de perfecte vloer

Vloerverwarming het ideale binnenklimaat

Gaat je (ver)bouwen en ben je op zoek naar het beste verwarmingssysteem voor uw woning? Vloerverwarming is de meest comfortabele manier van verwarmen en geeft een moderne uitstraling! Vloerverwarming is een volwaardig alternatief geworden voor de verwarming met ouderwetse radiatoren. Geheel terecht want vloerverwarming is niet alleen prettiger maar ook energiezuinig, ruimtebesparend en draagt bij aan een strak design.

Bij verwarming door radiatoren wordt de warmte verdeeld worden door één of meerdere radiatoren in uw woning. Vloerverwarming verdeelt de warmte via leidingen die lopen onder het volledige vloeroppervlak. Hierdoor ontstaat er een gelijkmatigere warmteverdeling in de kamer. Het is mogelijk om meerdere zones aan te maken, zodat je de keuze hebt welke kamers worden verwarmd.

Elk type vloerverwarmingssysteem kent zijn voor- en nadelen. Kies je voor infrezenkrimpnetten of misschien voor tackerplaten? Welke installatie het beste geschikt is voor uw woning hangt af van het beschikbare budget, type woning en persoonlijke voorkeuren. Vraag geheel nu vrijblijvend een offerte aan voor advies op maat.

Maak gebruik van ons totaalpakket!

De voordelen van vloerverwarming

Energie besparen

Vloerverwarming zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de warmte. Dit bespaart energie en beperkt de energiekosten.

Betere luchtkwaliteit

De luchtcirculatie bij vloerverwarming is minimaal. Hierdoor komt minder stof in de lucht terecht. Dit zorgt daarmee voor een betere luchtkwaliteit in huis.

Betere warmteverdeling

De verwarmingsoppervlakte bij vloerverwarming is groter dan bij een radiator. Hierdoor wordt de warmte wordt efficiënter verspreid in uw woning.

Ruimte besparen

Vloerwarming ligt onder de vloer en je hebt dus geen grote radiotoren aan de muur nodig. Dit bespaart veel ruimte en geeft een strakke uitstraling.

Eenvouding combineren

Vloerverwarming is uitstekend te combineren met verschillende systemen zoals een cv-ketel, warmtepomp of zonnepanelen.

Weinig onderhoud

Vloerverwarming heeft weinig onderhoud nodig. Je hebt geen intensieve onderhoudsschema’s nodig en is een kostenbeperkende oplossing.

Voor iedere woning de perfecte vloer

De beste vloerverwarming voor een betaalbare prijs!

Infrezen in beton & cementdek

Het grote voordeel van het infrezen in beton of cementdek is dat de dekvloer niet eerst verwijderd hoeft te worden om de vloerverwarming aan te kunnen leggen.

Fermacell

Bij deze aanlegmethode worden over de gehele ondervloer Fermacell-vloerplaten gelegd. In deze platen worden sleuven gefreesd en vervolgens worden in deze sleuven de verwarmingsbuizen bevestigd.

Krimpnetten

Op de betonlaag wordt een draadstaalmat gelegd waarop de vloerverwarmingsbuizen gebonden worden. De vloer wordt afgewerkt met een dekvloer.

Trackerplaten

Tackerplaten zijn gemaakt van isolatieplaten. Deze bevatten een rasterfolie waar de buizen op worden bevestigd. De platen houden de warmte erg lang vast en zijn daardoor energiebesparend.

Op zoek naar de juiste vloerverwarming voor uw woning?

Wij maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige kwaliteitsmaterialen. Afhankelijk van de wensen en de bestaande situatie wordt gekozen voor de meest geschikte installatie methode.